Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών
«Διαστημική Επιστήμη, Τεχνολογίες και Εφαρμογές»

Αθήνα, 02/07/2018 -Παράταση υποβολής αιτήσεων φοίτησης. 

Η υποβολή αιτήσεων εισδοχής στο Διΐδρυματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Space Science Technologies and Applications /Διαστημική Επιστήμη, Τεχνολογίες και Εφαρμογές» 2018-2019, παρατείνεται μέχρι την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να  να υποβάλουν την αίτηση τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://space.uop.gr/applyonline/login.html, μέχρι την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018. 

Επισημαίνεται ότι όλα τα υποστηρικτικά έγγραφα πρέπει να αποσταλούν σε ηλεκτρονική μορφή (ψηφιοποιημένη) στο email msc.space@noa.gr, με την ένδειξη θέματος: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ_ΑΙΤΗΣΗ_2018, μέχρι την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018.

Δείτε αναλυτικά τη 2η ανακοίνωση εδώ [PDF]

 

Ο Διευθυντής του Προγράμματος

Αν. Καθηγητής Σ. Μπλιώνας

 

 


 

Αθήνα, 07/06/2018

Πρόσκληση  Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Φοίτησης στο Διΐδρυματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Space Science Technologies and Applications /Διαστημική Επιστήμη, Τεχνολογίες και Εφαρμογές» 2018-2019. 

Δείτε αναλυτικά την πρόσκληση: [PDF]

Το Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Διαστημική Επιστήμη, Τεχνολογίες και Εφαρμογές", πρόκειται να δεχτεί αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για αποδοχή έως σαράντα (40) φοιτητών/τριών για το Ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.

Γίνονται δεκτοί υποψήφιοι/ες πτυχιούχοι Τμημάτων Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών, Πολυτεχνικών Σχολών και Τμημάτων συναφούς γνωστικού αντικειμένου Πανεπιστημίων της ημεδαπής και αναγνωρισμένων ομοταγών Ιδρυμάτων της αλλοδαπής, Τμημάτων Α.Τ.Ε.Ι. συναφούς γνωστικού αντικειμένου και Στρατιωτικών Σχολών.

Υποψήφιοι που δεν έχουν ακόμη ολοκληρώσει τις σπουδές τους, αλλά προβλέπεται να έχουν ανακηρυχθεί πτυχιούχοι μέχρι την έναρξη του Προγράμματος τον Οκτώβριο 2018, μπορούν επίσης να υποβάλλουν αίτηση υπό την προϋπόθεση να προσκομίσουν τα απαραίτητα έγγραφα κατά την εγγραφή τους.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ΠΜΣ. http://space.uop.gr, για όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και να υποβάλουν την αίτησή τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://space.uop.gr/applyonline/login.html, μέχρι την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018.

Επιπλέον πληροφορίες δίνονται από την Δρ. Κική Μακρή τηλ. 2103490023 (Δευτέρα & Πέμπτη) & 6974806292, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., (Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών) και από την κ. Ελένη Σουρλά τηλ: 271023000 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (Παν. Πελοποννήσου).

 

Ο Διευθυντής του Προγράμματος

Αν. Καθηγητής Σ. Μπλιώνας

 


 

 

 

 

2018  Π.Μ.Σ. στη Διαστημική Επιστήμη Τεχνολογίες και Εφαρμογές
top